COOL-ORANGE

Organiseer jezelf!

Hoe kunt u de stroom aan informatie en dingen die u ‘moet’ op systematische wijze verwerken? Er blijken allerlei redenen waardoor uw ‘Onder Handen Werk’ – onbewust – alleen maar meer wordt. In het boek De Dienstenfabriek wordt dit beschreven voor organisaties.
De oplossingen uit het boek zijn echter ook toepasbaar op ons persoonlijk organiseren.

In onze workshop Timemanagement, Organiseer jezelf! leert u hoe u uw ‘Onder Handen Werk’ kunt verminderen en daardoor de doorstroom verbeteren. De theorie gaat in op de oorzaken en de rol van ons brein daarin. Maar u gaat ook praktisch aan de slag met de Buffermanagementtool. Hét hulpmiddel om nooit te vroeg, maar vooral nooit meer te laat aan een taak te beginnen en deze wel op tijd af te ronden. Ook kijken we naar het grotere geheel, binnen de organisatie waarin u werkt, maar ook op persoonlijk vlak.

Na afloop bent u in staat om structuur aan te brengen in uw werk en zaken juist te prioriteren. Onze deelnemers zijn altijd zeer enthousiast over de workshop en kunnen de volgende dag zelf met de hulpmiddelen aan de slag!

COOL-ORANGE verzorgt workshops voor professionals, managers en medewerkers die in korte tijd hun kennis en vaardigheden willen vergroten. Wij doen dit in een kleinschalige setting, waardoor er tijd is om in gaan op specifieke situaties.

De opleidingen zijn gericht op bewustwording, zodat deelnemers begrijpen waarom toepassing zinvol is. Met een mix van praktijkcases, theorie en oefeningen bieden we de tools om direct aan de slag te gaan. In de workshop gebruikte sjablonen zijn beschikbaar en kunnen de volgende dag in de eigen werkomgeving worden toegepast.

De trainers van COOL-ORANGE hebben veel ervaring binnen grote en kleine organisaties en hebben zich in de loop van jaren door vele guru’s laten inspireren. Wij hanteren dan ook een multi-guru aanpak.
Daarnaast zijn we flexibel en spelen in op behoeftes in de groep.

De workshop Timemanagement: Organiseer jezelf! duurt een halve dag en u kunt zich individueel inschrijven.
De kosten zijn € 195,- (ex btw) per deelnemer.Workshop


Almere of op eigen loactie


15 jun 2018

COOL-ORANGE


Alles van COOL-ORANGE

bedrijf COOL-ORANGE
voor ZZP/ bedrijf en particulier
kortingscode Login om de kortingscode te bekijken
contactpersoon koos sweringa
tel 0652504257
website http://cool-orange.nl/a-organiseer-j...
contactformulier Neem contact met mij op

Contact

Neem contact met mij op over de korting op 'Timemanagement, Organiseer jezelf! '

×